18 februarie 2013

Fără spanac (Breaking News)

Agenția Grigorexblog:
Nici nu s-a încheiat (cu) bine (pentru România = nevinovată!) ultimul scandal alimentar al lasagnei falsificate, că a izbucnit un nou scandal. Autoritățile din Republica Importistan au descoperit că în mai multe șarje de lasagna cu spanac importate în ultima perioadă, carnea de spanac a fost substituită cu un amestec de carne de om și cal. Specialiștii estimează ochiometric, după proporția de urme de unghii, ghiuluri și potcoave găsite în compoziție, un raport de circa 33% carne de om și 66% carne de cal.
Ministrul Importurilor, Internelor și Alimentației a declarat că autoritățile importistane vor face tot posibilul să identifice de urgență vinovații pentru introducerea în consumul public a lasagnei falsificate. Domnia sa a menționat faptul că în Republica Importistan, în care pedeapsa cu moartea prin inaniție a populației nu a fost încă abrogată, făptașii riscă pedepse aspre, cu închisoare de la 12 luni la un an, cu suspendare, în condiții de izolare, în camere cu blog de o singură persoană.
Domnul ministru a informat publicul că autoritățile de resort au început o vastă operațiune de verificare a Anuarului Societăților Mitologice, și a dat asigurări că în cel mai scurt timp vor fi identificate și luate la purecat toate societățile comerciale din țările exportatoare de carne de centaur.
Deși în alte țări consumul de carne de centaur este pe deplin legal, reamintim faptul că în Republica Importistan consumul de carne de cabaline este interzis prin lege (încadrat la categoria sacrilegii), calul fiind considerat un animal sfânt, aproape la fel de sfânt ca și tractorul.
Specialiștii în alimentația subnutrițională contactați de noi ne-au asigurat că e destul de ușor să confunzi carnea de spanac cu carnea de centaur, după câteva păhărele de vodcă.

Așa ar fi trebuit să arate pachetul original, nefalsificat, de lasagna cu carne de centaur: cu inscripționarea vizibilă a firmei producătoare, denumirea corectă a produsului/sortimentului, gramajul și indicații privitoare la categoriile de consumatori cărora le este recomandat sau nu produsul (carnivori, canibali sau vegetarieni).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu